anlık. ile çektiğiniz fotoğrafları yakın arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Fotoğraflar arkadaşlarınızın ana ekranındaki widget’ta görünür. Uygulamada filtre, reklam, algoritmik akış veya beğeni sayısı bulunmaz.
Yeni göndereceğiniz anlar için saklama süresini 7 gün, 30 gün veya kalıcı olarak seçebilirsiniz. Süreli anlar süre dolduğunda otomatik silinir. Kalıcı anlar siz silene veya hesabınız silinene kadar saklanır. Ayarı değiştirmek, daha önce gönderdiğiniz anların süresini değiştirmez.
Profil bağlantınızı arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Rehber erişimine izin verirseniz rehberinizde anlık. kullanan kişileri de görebilirsiniz.
Telefonunuzun Ayarlar sekmesindeki "Bildirimler" alanından veya uygulama içerisindeki Profil > Ayarlar menüsünden "Sadece X gönderdiğinde bildir" gibi özel filtrelemeler kurabilirsiniz.
Hesap silme işlemi, paylaştığınız görsellerin, bağlantıların ve ürün verilerinin kalıcı silinmesini başlatır. Sunucu temizliği tamamlanana kadar işlem devam edebilir. Hesap silme işlemi geri alınamaz.
Sorunu iletişim
sayfamızdan veya e-postayla iletebilirsin:
[email protected]